Scroll Top

Sponzori

 EY_Logo_Beam_Tag_Stacked_RGB_EN
EY je vodeći svjetski pružatelj usluga revizije, poreznog savjetovanja, savjetovanja pri poslovnim transakcijama te poslovnog savjetovanja s 29.6 milijardi dolara prihoda i 231.000 zaposlenih na preko 700 lokacija u više od 150 zemalja. Među klijente ubraja se širok raspon organizacija, od velikih multinacionalnih korporacija do manjih brzorastućih lokalnih poduzeća te institucija iz javnog sektora na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Globalno, EY djeluje prema zajedničkim standardima nezavisnosti te profesionalnim i etičkim standardima. Širom svijeta, EY stručnjaci primjenjuju istu metodologiju, pristupaju globalnom znanju te komuniciraju i surađuju međusobno u svako vrijeme putem najsuvremenije globalne tehnološke platforme. EY posjeduje značajno iskustvo u pružanju širokog spektra usluga u različitim industrijama, uključujući financijske usluge. 35 tisuća stručnjaka specijaliziranih za financijske usluge, okupljenih u timove na više od 25 lokacija diljem svijeta, u mogućnosti su klijentima pružiti najkvalitetniju uslugu bilo kada i bilo gdje. Mreža stručnjaka specijaliziranih za sektor osiguranja pomaže klijentima odgovoriti na najveće izazove, uključujući one vezane za aktuarstvo i upravljanje rizicima, kvantificiranje rizika i usklađenost s regulativom, segmentaciju klijenata i rast, ekspanziju na tržištima u razvoju, tehnologiju te brojna druga područja.
 Tools4F
Tools4F is a professional actuarial consulting company. We provide all kind of actuarial services, supporting SW tools as well as topical insurance courses. All employing highly experienced team keen on being of a real benefit to our clients.
PU_logo_hrv2
Poslovna učinkovitost je poduzeće za pružanje usluga poslovnog savjetovanja u području kontrolinga, financija, EU fondova, menadžmenta, računovodstva, interne revizije i poslovnih informacijskih sustava (ERP/SAP). Našim klijentima pružamo sveobuhvatnu uslugu poslovnog savjetovanja, sukladno njihovim potrebama, a čija kvaliteta je utemeljena na primjeni suvremenih pristupa u poslovanju te višegodišnjem praktičnom iskustvu užeg tima i dokazanih stručnjaka s kojima surađujemo.
TZOpatija
Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Građena na prijelazu 19. u 20. stoljeće, do danas je zadržala sklad s prirodom. Njegovani parkovi, osvijetljeno obalno šetalište Lungomare, uređena kupališta i fontane okvir su za vile i hotele u koje se može smjestiti više od 8.000 gostiju. Grandiozni hoteli i vile čine opatijsku rivijeru magnetom koji vas uvijek iznova sirenski privlači k sebi. Njihova klasična, bezvremenska ljepota s lakoćom odolijeva vremenu. Kontrasti mora i planine, zelenila parkova i plavetnila mora, starih građevina i suvremenog komfora, bučnih zabavišta i tihih izletišta čine Opatiju i njenu okolicu privlačnim stjecištem turista u svako godišnje doba.
attachment-1
merkur-osiguranje
Merkur osiguranje d.d. je među vodećim osigurateljnim društvima u Republici Hrvatskoj. Pružamo usluge u svim segmentima osiguranja osim osiguranja motornih vozila. Naše usmjerenje je k pružanju najbolje usluge i zaštite pojedincu, obitelji, poduzećima i kolektivima.
 mobileekspertLOGO
Tvrtka Mobile Ekspert u okviru cjelokupnog procesa obrade i procjene šteta na vozilima i strojevima  pruža programska rješenja kalkulacija šteta i utvrđivanja vrijednosti predmeta procjena.