Sponzori konferencije 2015

EY_Logo_Beam_Tag_Stacked_RGB_EN
EY je vodeći svjetski pružatelj usluga revizije, poreznog savjetovanja, savjetovanja pri poslovnim transakcijama te poslovnog savjetovanja s 28.7 milijardi dolara prihoda i 212.000 zaposlenih na preko 700 lokacija u više od 150 zemalja. Među klijente ubraja se širok raspon organizacija, od velikih multinacionalnih korporacija do manjih brzorastućih lokalnih poduzeća te institucija iz javnog sektora na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Globalno, EY djeluje prema zajedničkim standardima nezavisnosti te profesionalnim i etičkim standardima. Širom svijeta, EY stručnjaci primjenjuju istu metodologiju, pristupaju globalnom znanju te komuniciraju i surađuju međusobno u svako vrijeme putem najsuvremenije globalne tehnološke platforme. EY posjeduje značajno iskustvo u pružanju širokog spektra usluga u različitim industrijama, uključujući financijske usluge. 35 tisuća stručnjaka specijaliziranih za financijske usluge, okupljenih u timove na više od 25 lokacija diljem svijeta, u mogućnosti su klijentima pružiti najkvalitetniju uslugu bilo kada i bilo gdje. Mreža stručnjaka specijaliziranih za sektor osiguranja pomaže klijentima odgovoriti na najveće izazove, uključujući one vezane za aktuarstvo i upravljanje rizicima, kvantificiranje rizika i usklađenost s regulativom, segmentaciju klijenata i rast, ekspanziju na tržištima u razvoju, tehnologiju te brojna druga područja.
Interkapital

InterCapital grupa je jedna od vodećih financijskih institucija u Jugoistočnoj Europi, u sklopu koje djeluje najveća brokerska kuća (Interkapital vrijednosni papiri d.o.o.) i jedno od vodećih nezavisnih društava za upravljanje imovinom (InterCapital Asset Management d.o.o.) u RH. Grupa je izrazito prisutna na domaćem i tržištima regije u poslovima upravljanja imovinom, trgovanja vrijednosnim papirima, poslovima investicijskog bankarstva te savjetovanja i posredovanja u osiguranju. Društvo InterCapital Asset Management upravlja s ukupno 8 fondova – 5 javnih (UCITS) i 3 alternativna (privatna) investicijska fonda što nas čini jednim od najvećih hrvatskih fond managera po broju fondova kojima upravljamo odnosno najvećim nebankarskim društvom za upravljanje u RH s ukupnom imovinom pod upravljanjem u iznosu od 100mil EUR.

Logo

Integra Group nudi usluge i rješenja za IT infrastrukturu i sigurnost, a osim brige o cjelokupnoj informacijskoj infrastrukturi, korisnicima nudi i pomoć oko podrške i unapređivanja poslovnih procesa, implementacije poslovnih rješenja i automatizacije procesa s ciljem podizanja njihove efikasnosti. Poduzeće je ponosno da svoju filozofiju koja se izgradila kroz 23 godine poslovanja, a glasi: „Korisnici nam se obraćaju zbog reputacije stručnosti, a ostaju s nama zbog načina na koji radimo“.

PU_logo_hrv2
Poslovna učinkovitost je poduzeće za pružanje usluga poslovnog savjetovanja u području kontrolinga, financija, EU fondova, menadžmenta, računovodstva, interne revizije i poslovnih informacijskih sustava (ERP/SAP). Našim klijentima pružamo sveobuhvatnu uslugu poslovnog savjetovanja, sukladno njihovim potrebama, a čija kvaliteta je utemeljena na primjeni suvremenih pristupa u poslovanju te višegodišnjem praktičnom iskustvu užeg tima i dokazanih stručnjaka s kojima surađujemo.
ERGO
ERGO grupa jedna je od najvećih europskih osigurateljnih grupa u Njemačkoj i Europi prisutna u više od 30 zemalja svijeta, a najviše je fokusirana na područje Europe i Azije. ERGO je dio Munich Re, najvećeg svjetskog reosiguratelja i preuzimatelja rizika i nudi proizvode iz svih segmenata osiguranja, a  u Hrvatskoj je zastupljen s dva društva: ERGO osiguranje d.d.ERGO životno osiguranje d.d. te na taj nudi sveobuhvatnu ponudu životnih i neživotnih osiguranja našim klijentima i partnerima, kako fizičkim tako i pravnim osobama
Intel-plan

Pravodobna i potpuna informacija danas-sigurnost Vas i Vaše tvrtke sutra. Prva i jedina hrvatska tvrtka za sigurnosni konzalting.

Allianz

ErsteOsig

TZOpatija

Tools4F
 Tools4F is a professional actuarial consulting company. We provide all kind of actuarial services, supporting SW tools as well as topical insurance courses. All employing highly experienced team keen on being of a real benefit to our clients.
InfoCumulus
InfoCumulus je IT tvrtka specijalizirana za rješenja, procese i sustave u upravljanju odnosima s korisnicima. Strateško planiranje ICT tehnologija, poslovne društvene mreže te razvoj rješenja na Windows 8 tablet i mobilnim platformama su dio našeg portfelja usluga.
LOGOTIP_trilix
mobileekspertLOGO
Tvrtka Mobile Ekspert u okviru cjelokupnog procesa obrade i procjene šteta na vozilima i strojevima  pruža programska rješenja kalkulacija šteta i utvrđivanja vrijednosti predmeta procjena.