Sponzori konferencije 2017

EY je vodeći svjetski pružatelj usluga revizije, poreznog savjetovanja, savjetovanja pri poslovnim transakcijama te poslovnog savjetovanja s 31.4 milijardi dolara prihoda i 250.000 zaposlenih na preko 700 lokacija u više od 150 zemalja. Među klijente ubraja se širok raspon organizacija, od velikih multinacionalnih korporacija do manjih brzorastućih lokalnih poduzeća te institucija iz javnog sektora na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Globalno, EY djeluje prema zajedničkim standardima nezavisnosti te profesionalnim i etičkim standardima. Širom svijeta, EY stručnjaci primjenjuju istu metodologiju, pristupaju globalnom znanju te komuniciraju i surađuju međusobno u svako vrijeme putem najsuvremenije globalne tehnološke platforme. EY posjeduje značajno iskustvo u pružanju širokog spektra usluga u različitim industrijama, uključujući financijske usluge. Naših 35 tisuća stručnjaka specijaliziranih za financijske usluge, okupljenih u timove na više od 25 lokacija diljem svijeta, u mogućnosti su klijentima pružiti najkvalitetniju uslugu bilo kada i bilo gdje. Mreža stručnjaka specijaliziranih za sektor osiguranja pomaže klijentima odgovoriti na najveće izazove, uključujući one vezane za aktuarstvo i upravljanje rizicima, kvantificiranje rizika i usklađenost s regulativom, segmentaciju klijenata i rast, ekspanziju na tržištima u razvoju, tehnologiju te brojna druga područja.

Karel Svoboda, CEE insurance leader

“Čast nam je i zadovoljstvo i ove godine biti dio konferencije Hrvatski dani osiguranja. Naš cilj je podržavati klijente u različitim poslovnim aspektima: od tehničkih područja, osigurateljnih operacija i regulativnih zahtjeva do inovacija kao što su automatizacija poslovnih procesa, telematika i “usage-based” osiguranje. Kako bismo potaknuli komunikaciju između svih dionika industrije osiguranja, spremni smo diskutirati o aktualnim izazovima s kojima se osiguratelji danas suočavaju. Uzimajući u obzir širinu EY mreže, na konferenciju dovodimo predstavnike iz različitih europskih zemalja s ciljem da s vama podijele stečeno iskustvo i znanje te pregled najnovijih inovacija u industriji. Radujemo se ovogodišnjoj konferenciji u Opatiji te ponovnom susretu s našim poslovnim partnerima, kolegama i prijateljima.”

Integra Group d.o.o. je poduzeće specijalizirano za IT infrastrukturu i IT sigurnost. Od svog osnutka 1991. godine pružamo usluge projektiranja, implementacije, integracije i održavanja IT sustava, temeljeno na modernim informatičkim tehnologijama vodećih svjetskih proizvođača IT opreme i rješenja. Kroz vlastite centre podrške u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu pokrivamo cijelu Hrvatsku, a uz stručnjake koji kontinuirano usvajaju nova znanja, kvalitetu jamčimo i certifikatima upravljanja kvalitetom ISO 9001 i upravljanja informacijskom sigurnošću ISO 27001.

Tvrtka Mobile Ekspert u okviru cjelokupnog procesa obrade i procjene šteta na vozilima i strojevima  pruža programska rješenja kalkulacija šteta i utvrđivanja vrijednosti predmeta procjena.

VALICON je regionalna kompanija koja se bavi marketing konzaltingom i istraživanjima tržišta. Naše metodologije i in-house razvijena tehnička rješenje su ono što nas čini drugačijim, kao i naša predanost da pružimo dodanu vrijednost našim klijentima i njihovom poslovanju. Kombiniramo različite pristupe i iskustva iz istraživanja tržišta, prediktivne analitike, automatizacije procesa i prikupljanja podataka, sve s ciljem pružanja visoke kvalitete i akcijski primjenjivih rezultata za vaš brand i kompaniju.