Scroll Top

Events

CONTENTS

Zlatni sponzor
Incubislogo
 
In Cubis d.o.o., Rijeka, informatičko je poduzeće specijalizirano za razvoj, implementaciju i održavanje informatičkih rješenja osiguravajućih društava. Osnovani smo spajanjem dijela tima tvrtke Unix centar d.o.o. i osiguravateljne agencije Centar osiguranja, a s razvojem informacijskih sustava osiguranja se bavimo od 1992. godine.Trenutno je naša softverska podrška implementirana u brojna osiguravajuća društva, agencije za osiguranje i banke, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu stekli smo široku bazu znanja o osiguranju, koju upotpunjujemo s učenjem i korištenjem najnovijih tehnoloških alata i praćenjem suvremenih trendova.Tvrtka kontinuirano traži načine kako što bolje odgovoriti na potrebe svojih klijenata, a iskustvo u radu s brojnim osiguranjima drži nas uvijek dinamičnim i agilnim te spremnim ponuditi najbolje rješenje kako u tehnološkom tako i u organizacijskom smislu.
Integra Group
Integra Group nudi usluge i rješenja za IT infrastrukturu i sigurnost, a osim brige o cjelokupnoj informacijskoj infrastrukturi, korisnicima nudi i pomoć oko podrške i unapređivanja poslovnih procesa, implementacije poslovnih rješenja i automatizacije procesa s ciljem podizanja njihove efikasnosti. Poduzeće je ponosno da svoju filozofiju koja se izgradila kroz 23 godine poslovanja, a glasi: „Korisnici nam se obraćaju zbog reputacije stručnosti, a ostaju s nama zbog načina na koji radimo“. Jamstvo kvalitete rada je kontinuirano ulaganje u znanja i stručnost djelatnika kao i poboljšavanje organizacije i poslovnih procesa što poduzeće dokazuje certifikatom ISO 9001 koji održava od 2007.godine. Osim toga, Integra Group jamči siguran način upravljanja informacijama što također dokazuje certifikatom ISO 27001. Integra Group ima urede u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, a na popisu partnera su Microsoft, Hewlett-Packard, IBM, NetApp, Fortinet, Veeam, VMware, Thycotic, Cisco, Jala soft, OneLan.
cominus
 tcomlogo
PwC_fl_c
PwC je jedna od najvećih svjetskih savjetodavnih kompanija s više od 195.000 konzultanata u 157 zemalja svijeta. Pružamo usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja, specifičnog za pojedine industrije kako bi povećali vrijednost svojim klijentima i njihovim dioničarima. PwC Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, zapošljava oko 160 stručnjaka koji su usredotočeni na pružanje stručnih savjeta i inovativnih rješenja za klijente koji posluju u Hrvatskoj i/ili regiji. Suradnjom sa stručnjacima iz naših ureda širom svijeta te lokalnim konzultantima, našim klijentima možemo pružiti svjetska znanja specifično prilagođena lokalnim ili regionalnim tržištima.
triglav_logo
Triglav osiguranje d.d. na hrvatskom je tržištu prisutno od 1967. te s tradicijom dužom od 40 godina s pravom nosi epitet jedne od najstarijih osigurateljnih društva u Hrvatskoj. Poslovna mreža Triglav osiguranja kontinuirano se širi, a trenutno se sastoji  od više od 60 prodajnih ureda te 540 zaposlenih.Triglav osiguranje d.d. dio je Triglav Grupe,  najveće osigurateljne grupacije  u jugoistočnoj Europi. Naše regionalno iskustvo omogućava nam ponudu vrhunskih osigurateljnih proizvoda skrojenih po mjeri naših osiguranika.
wustenrot
Kompare logo
Kompare.hr – Naše ideje prodaju vaše osiguranje. Kompare.hr je nezavisni web servis koji predstavlja novi prodajno-marketinški kanal u osiguravateljskoj, financijskoj i telekom industriji te na tržištu električne energije. Direktno povezuje kupce i ponuđače usluga koristeći intuitivno sučelje i najbolje je online mjesto sa hr domenom za prodaju osiguranja. Tehnološke usluge u procesu online prodaje kakve kompare.hr može ponuditi osiguravajućim kućama i agentima u Hrvatskoj su apsolutna novost. Nakon tri godine kompare.hr je sazrio kao koncept i poslovna ideja; portal koji je posjetilo više od 500.000 ljudi pronašao je svoje mjesto među hrvatskim osiguravateljima. U partnerski odnos s osiguravateljskim kućama kompare.hr donosi inovativna online rješenja; prati tržišne trendove i prilagođava im se brzinom i mladenačkim žarom koji često nedostaje većim organizacijama. Kompare.hr; u nekoliko klikova od prvog pogleda na site do prodane police.
PU_logo_hrv2
Poslovna učinkovitost je poduzeće za pružanje usluga poslovnog savjetovanja u području kontrolinga, financija, EU fondova, menadžmenta, računovodstva, interne revizije i poslovnih informacijskih sustava (ERP/SAP).Našim klijentima pružamo sveobuhvatnu uslugu poslovnog savjetovanja, sukladno njihovim potrebama, a čija kvaliteta je utemeljena na primjeni suvremenih pristupa u poslovanju te višegodišnjem praktičnom iskustvu užeg tima i dokazanih stručnjaka s kojima surađujemo.
mobileekspertLOGO
Mobile Ekspert je tvrtka čije su djelatnosti vezane za područja zastupanja inozemnih tvrtki s područja auto industrije i mobilne mehanizacije, edukacija u sferi procjena i korištenja računalnih aplikacija, te izradu procjena svih vrsta vozila, strojeva i plovila. Posljednjih 5 godina tvrtka bilježi vrlo konstantan rast u svim svojim segmentima poslovanja, pa danas ima 11 stalno zaposlenih djelatnika i surađuje s 14 vanjskih suradnika na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Slovenije. Tvrtka Mobile Ekspert u okviru cjelokupnog procesa obrade i procjene šteta na vozilima i strojevima  pruža programska rješenja kalkulacija šteta i utvrđivanja vrijednosti predmeta procjena. Na tržištu osiguranja Republike Hrvatske u svom ukupnom portfelju kupaca surađuje i podržava kao predstavnik tvrtke Audatex i AUTOonline gotovo 85% ukupnog tržišta s područja automobilske odgovornosti. Kao programska rješenja u obradi i procjeni šteta na vozilima, Audatex i AUTOonline daleko su najveći poslužitelj osiguravajućim kućama na globalnom području, te su prisutni u 60 zemalja. Od programskih rješenja  Mobile Ekspert je i zastupnik tvrtke Lectura GmbH, čija on-line aplikacija za utvrđivanje vrijednosti rabljenih mobilnih strojeva svih namjena, te identificiranje svih detaljnih tehničkih specifikacija istih, također polako pronalazi svoje tržište i u Republici Hrvatskoj. Kao ipak primarnu djelatnost, tvrtka Mobile Ekspert ističe procjene svih vrsta vozila, strojeva i plovila, a uključujući već spomenute vanjske ugovorne suradnike, pokriva cjelokupno područje Republike Hrvatske. Proteklih godina, poslovanje tvrtke na području procjena prošireno je i na neke od zemalja EU, pa je već u nekoliko navrata Mobile Ekspert stručni tim radio u Francuskoj, Belgiji i Bugarskoj. Najveći korisnici svakako su leasing kuće, a od istih tvrtka surađuje s 11 leasing kuća u zemlji i inozemstvu. Također vrijedno je spomenuti uskoro otvaranje edukacijskog on-line centra za sve korisnike i suradnike Mobile Eksperta, kako bi podrška mogla imati najviši potrebni nivo. I na kraju, svoju kvalitetu tvrtka dokazuje svakodnevno u vidu pouzdanog partnera, te je prepoznata kao vodeća organizacija u djelatnosti procjene vozila i strojeva u Hrvatskoj, kako kvalitetom usluge, tako i u tržišnom udjelu. Tu kvalitetu dokazali su i Certifikacijskom uredu TÜV SUD Management Service GmbH iz Munchena, koji je potvrdio kvalitetu i ispunjenje svih zahtjeva norme ISO 9001:2008.